Saamattomuus ja uskaltamattomuus näyttävät olevan päivän sanoja.

Minäkin olen taas lähes vuoden pyörinyt ympyrää ja miettinyt mitä oikeasti haluaisin tehdä, mutta en voi kyllä tunnustaa että olisin asioiden muuttamiseksi tehnyt yhtään mitään.. Tai no joo. Vaihdoin duunipaikkaa, mutta vain huomatakseni, että ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella. Se ei ollut ehkä ihan fiksu siirto.. tai siis sain paremman palkan, lyhyemmän työmatkan ja ylennyksen, mutta siinä ne hyvät puolet sitten olikin..

Vanhassa duunissa kirosin, kun tieto ei kulje isossa organisaatiossa, kukaan ei välitä jne. mutta nyt pikku firmassa sain huomata, kuinka hyvin oikeastaan asiat olivatkaan siellä isossa firmassa.. Siellä minut esiteltiin uusille duunikavereille, kaikille uusille esiteltiin vanhat työntekijät, näytettiin mistä löytyy mitäkin jne.

Toisin on täällä pikku firmassa. En edelleenkään tiedä, kuka tekee ja mitä tekee. Mitään ohjeistuksia tai esittelyjä ei pidetä. Uusia ihmisiä tulee ovesta sisään; heille osoitetaan oma paikka avokonttorista ja viikkopalaverissa mainitaan, että ai niin toi alotti täällä viikko sitten..Puhutaan siitä miten hienosti kommunikoidaan ja dokumentoidaan. No se kommunikointi on sitä, että aamulla sanotaan huomenta ja alkuillasta heippa. Muuta ei juuri puhuta.

Ja ne dokumentit, ne on siellä jokaisen levyn kulmalla. Vahditaan ettei kukaan muu vaan pääse niihin käsiksi. Ison firman pomo sanoi, että olen koska tahansa tervetullut takaisin, jos siltä tuntuu... no nyt tuntuisi, mutta en kyllä mene maitojunalla muutaman kuukauden jälkeen takaisin, en varmasti!!

Joka viikko vannon, että käytän seuraavat vapaani oman tulevaisuuteni suunnitteluun. Mulla on jo ruutuvihkokin varattu sitä varten. Vihon muutaman sivun kulmassa on listattu nykytilanne ja se mihin tavoittelen..siinä välissä on tyhjää. Suunnitelmia on paljon ja oikeastaan tiedän, miten niiden kanssa pääsisi eteenpäin, mutta.. siirrän toteutusta jatkuvasti eteenpäin. Toivottavasti en huomaa nelikymppisenä, että oho, se sama vihko on edelleen siinä olohuoneen pöydällä, samoilla merkinnöillä..

Olis varmaan aika tehdä jotain....