Ihanaa! Ilmassa on vihdoinkin kevään merkkejä. Aurinko paistaa, vettä tippuu räystäiltä ja kuinka ihanilta juuri avautuneet narssissit näyttävätkään terassilla.

Minun lempivuodenaikani ovat syksy ja talvi, mutta nyt piiitkään talven jälkeen tämä kevät näyttää ihanalta. puiden juurilta alkaa pilkottaa maa ja silmät hakeutuvat vähitellen sulaville tienpenkoille tihrustelemaan, joko näkyy leskenlehtiä. eihän niitä vielä varmaan näy, mutta jonain keväänä olisi kiva bongata se ensimmäinen leskenlehti, ennen kuin kukaan muu ehtii ensin.

Keltainen on ehdottomasti kevään väri. Pääsiäinen tipuineen ja te-te narssissit ovat varmat kevään merkit. Aurinko paistaa keltaisena taivaalla ja luo ihanaa valoa. Harmi vain, että aurinko paistaa aina silloin, kun minun pitää pysytellä toimiston seinien sisäpuolella. Onneksi on vielä käyttämättömiä lomapäiviä jäljellä! Oi kuinka ihanaa olisikaan lähteä Lappiin, hiihtää pitkiä lenkkejä, lasketella ja avata terassikausi jälleen kerran pohjoisessa. Joskus vielä, kun saan itsestäni aikaiseksi muutan Lappiin ja kuljen shamaani kaapu päälläni soitellen rumpuani =)

 

Sitä odotellessa katselen työhuoneeni ikkunasta ihanaa kevättä!